Etadoro, leren in je eigen tijd en tempo!

Echt goed fotograferen? Alles leren over mindfulness? Dat kan nu heel eenvoudig met Etadoro. Bij Etadoro vind je gevarieerde online cursussen over interessante en verrassende onderwerpen: van interieurstyling tot bewust assertief. Om jezelf verder te ontwikkelen of gewoon omdat je het leuk vindt. Je vindt al een cursus vanaf 55 euro

Wij geloven dat je het meest gemotiveerd bent en de beste resultaten haalt als je leert omdat jij het zelf wil. Niet omdat het moet. Bij Etadoro doe je dat in je eigen tempo, met goede begeleiding en hoge kwaliteit. Kennis delen en uitwisselen met anderen is daar een belangrijk onderdeel van. Kies een cursus uit ons brede aanbod en start vandaag nog.  Leer wat je altijd al hebt willen doen!


Lees alles over Etadoro in de brochure

Wil je weten hoe onze cursussen zijn opgebouwd, meer lezen over leren met Etadoro, lezen wat anderen vinden over de cursussen of ons aanbod bekijken? Bekijk hier de brochure. 

 


5 redenen om te kiezen voor Etadoro

Cursussen zijn toegankelijk en eenvoudig in gebruik.

Leren waar en wanneer je wilt en altijd in je eigen tempo.

Hoogwaardig lesmateriaal met gevarieerde opbouw. 

Optionele persoonlijke begeleiding door onze ervaren trainers.

Optionele bijeenkomsten en uitwisselen van ervaringen.


Etadoro cursisten aan het woord

De reden dat ik de cursus fotografie volgde was dat ik behoefte had aan technische kennis en die heb jij mij geboden met de cursus. Ik vind jouw uitleg in woord en beeld geweldig: duidelijk en inspirerend.
— Roos - over de cursus Beter fotograferen voor iedereen
 
waardering.png
“Ik ben na mijn pensionering in het bekende zwarte gat terecht gekomen. Toch wel. Dat was heftig. Daarom ben ik een cursus mindfulness gaan volgen. Nu heb ik alles alweer wat beter op de rit.”
— Koos Hazelhoff - over de cursus Mindfulness

Heb je nog vragen? 

Heb je vragen of opmerkingen? Mail of bel dan met de Etadoro klantenservice of bekijk onze veelgestelde vragen.

  • Ga naar de veelgestelde vragen.

  • Een e-mail sturen kan naar info@etadoro.nl. Wij zullen je vragen binnen 72 uur beantwoorden.

  • Je kunt ook bellen met de klantenservice: 035-6925210 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar tijdens kantoordagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.


Nieuws van Etadoro

 
 

Etadoro wordt aanbevolen door: