Hoe werkt Etadoro?


Een online cursus van Etadoro bestaat gemiddeld uit 7 lessen, die elk ongeveer 2 tot 4 uur tijd kosten. Elke les heeft een vaste opzet en is eenvoudig te volgen. 

Een les bestaat uit verschillende onderdelen:

 

Met een gemiddeld cursustempo van 1 les per week ben je in ongeveer 2 maanden een kenner, maar je kunt de cursus natuurlijk geheel in je eigen tempo doen.

Bekijk onze introductievideo

 
 

Wat kost een Etadoro cursus?

Aanmelden bij Etadoro

De eerste stap is het aanmaken van een persoonlijk Etadoro account.

Dit account gebruik je voortaan om in te loggen bij je cursus. Je gebruikt voor het inloggen je e-mailadres en een door jezelf gekozen wachtwoord. 

 

Stel zelf je cursus samen

Nadat je een account hebt aangemaakt en je cursus hebt geselecteerd, heb je de mogelijkheid om ook te kiezen voor de cursusopties 'persoonlijke begeleiding' en het 'cursusboek'. Ga vervolgens door naar stap 2: de betaling van uw cursus.

Een Etadoro cursus kost €55. Je betaalt een cursus vooraf met iDeal of een eenmalige machtiging. Heb je een promotiecode? Die kun je invullen in je winkelwagen.

Bestel je ook een cursusboek? Dan vul je hier je adresgegevens in. 

Je ontvangt een betaalbevestiging via e-mail van je cursus.

 

Gemakkelijk online leren

Hoe en waar je leert, bepaal je helemaal zelf. De Etadoro cursussen kun je volgen op een laptop of tablet, net waar jouw voorkeur ligt. Als je ingelogd bent, klik je jouw cursus aan, en kan je meteen beginnen. In het rechtermenu bekijk je alle onderdelen van de les: de video, theorie, opdracht en de quiz. Hier geef je ook gemakkelijk reacties geven, leuk om ervaringen uit te wisselen met andere cursisten! De video's, opdrachten, theorie en quiz kun je zo vaak bekijken als je wilt.

Ook handig, elke keer als je een onderdeel bekeken hebt, verschijnt er een groen vinkje. Zo weet je altijd waar je gebleven bent!

 
hoewerkthetgifje.gif
 

Bestel ook het cursusboek

Je kunt er ook voor kiezen om het cursusboek te bestellen: handig om bijvoorbeeld aantekeningen te maken of de informatie nog eens rustig na te lezen vanaf papier. 

De kosten voor het cursusboek bedragen €15,35 (excl. verzendkosten á €3,95). Je kunt het cursusboek direct bestellen maar ook later nog besluiten om het aan te kopen.

Het cursusboek wordt binnen een week naar je toegestuurd.

Kies ook voor persoonlijke begeleiding

Onderdeel van elke les is de opdracht. Wil je dat je trainer een reactie geeft op je ingeleverde opdrachten of je vragen? Kies dan voor de optie 'persoonlijke begeleiding' bij je cursus. 

De kosten voor persoonlijke begeleiding wisselen per cursus. Je kunt persoonlijke begeleiding direct bestellen, maar ook later nog aankopen.

Heb je geen persoonlijke begeleiding? Geen probleem, ook dan kun je de opdrachten gewoon doen. 

Meteen starten met je cursus

Na de betaling kun je de cursus meteen starten. Of je kunt ervoor kiezen om te beginnen op een moment dat het je het beste uitkomt. De cursus doe je namelijk geheel in je eigen tempo en tijd. 

Voldoet de training niet aan je verwachtingen, dan horen we het graag. Tot 2 weken na aankoop van je cursus kun je deze kosteloos annuleren of wijzigen naar een andere Etadoro cursus.

 

Doe een gratis proefles

Wat heb je altijd al willen leren? Echt goed fotograferen? Alles over mindfulness? Je eigen stamboom maken?

Kies het onderwerp waar je altijd al meer over wilde weten en doe de gratis en vrijblijvende proeflessen. 


Etadoro cursusbijeenkomsten

Etadoro organiseert, samen met haar trainers, regelmatig interessante bijeenkomsten in het land om je kennis verder te verbreden. Of juist in de praktijk te brengen. Een leuke manier om je trainer of medecursisten te ontmoeten.

Ben je geïnteresseerd om een cursus te gaan volgen? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. En neem gerust iemand mee. 

 


6 redenen om te kiezen voor Etadoro

  • Cursussen zijn toegankelijk en eenvoudig in gebruik.

  • Leren waar en wanneer je wilt en altijd in je eigen tempo.

  • Hoogwaardig lesmateriaal met gevarieerde opbouw.

  • Gratis proefles van alle cursussen.

  • Persoonlijke begeleiding door onze ervaren trainers.

  • Optionele bijeenkomsten en uitwisselen van ervaringen.


De reden dat ik de cursus fotografie volgde was dat ik behoefte had aan technische kennis en die heb jij mij geboden met deze cursus. Ik vind jouw uitleg in woord en beeld geweldig: duidelijk en inspirerend.
— Roos - over de cursus Beter fotograferen voor iedereen