Schrijf met al je zintuigen!

Waarom Etadoro?

  • Voordelige cursussen al vanaf 55 euro

  • Ervaren en betrokken trainers

  • Direct starten en in je eigen tempo

  • Niet tevreden, geld terug (binnen 14 dagen na aankoop)

Tijdelijk voor slechts 55 euro

Over de trainer Annie van Gansewinkel

Annie van Gansewinkel is schrijfster en schrijfdocent. Ze schreef tientallen boeken in allerlei genres voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ze deelt graag haar kennis en enthousiasme voor het schrijven. Iedereen heeft immers een eigen verhaal te vertellen!


Voor wie is de cursus?

De cursus is voor iedereen die zijn creatieve schrijftalent wil ontdekken en ontwikkelen. Voor mensen met en zonder schrijfervaring. Wat zit er allemaal in jouw pen?


Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus ga je op een praktische en inspirerende manier aan de slag met de kunst van het schrijven! Je leert te werken met schrijftechnische aspecten, zoals perspectief, tijdsverloop en dialogen. En je leert schrijven met al je zintuigen. Of het nu gaat om waargebeurd of verzonnen, bovenal ontdekt je hoe heerlijk het is om verhalen en gedichten te schrijven. 


Cursusboek

Je kunt het cursusboek bestellen voor €14,95 (exclusief verzendkosten). 
Het wordt dan zo snel mogelijk naar je verzonden. 


De cursus bestaat uit de volgende hoofdstukken

  1. Hoe komt u tot schrijven?

  2. Met welke ogen kijkt u?

  3. Daar zit muziek in

  4. In geuren en kleuren

  5. Kraak en smaak

  6. Op de tast

Deze cursus kost tijdelijk slechts 55 euro!

De eerste stap is het aanmaken van een persoonlijk Etadoro account. Dit account gebruik je voortaan om in te loggen bij je cursus(sen).

Nadat je je account hebt aangemaakt, kun je kiezen welke cursusopties je wilt bestellen, zoals het cursusboek. Daarna ga je door naar stap 2: de betaling van de cursus. Na betaling kun je direct met je cursus beginnen!

 

Bestel ook het Etadoro cursusboek

Het cursusboek 'Creatief schrijven' is handig om bijvoorbeeld aantekeningen te maken en de informatie nog eens rustig na te lezen vanaf papier. De kosten voor dit boek bedragen €14,95 (exclusief verzendkosten á €3,95). 


Persoonlijke begeleiding

Wil je graag persoonlijke begeleiding van de ervaren trainer Annie van Gansewinkel? Je kunt voor €75,- persoonlijke begeleiding kopen. De trainer zal je uitwerkingen van de opdrachten bekijken en je persoonlijke feedback hierop sturen. Daarnaast kun je met je vragen bij haar terecht.

Je vindt deze mogelijkheid tot persoonlijke begeleiding bij de cursusopties bij de bestelling.

Overige informatie

Na afloop van de cursus kun je het Etadoro cursuscertificaat aanvragen.