Leer bewuster te leven in 8 lessen

Over de trainer Karin Hoens

Karin Hoens kwam een aantal jaar geleden in aanraking met mindfulness. Dat veranderde haar leven. Nu is ze mindfulnesstrainer en heeft ze een missie: heel Nederland de kracht van mindfulness laten ervaren.

Voor wie is de cursus?

De cursus is voor iedereen die meer rust en energie wil in zijn/haar leven.
 

Wat leer je in deze cursus?

Mindfulness is ongekend populair. Geen wonder: het zorgt voor meer rust en energie, bewustere keuzes, acceptatie van de leuke en minder leuke dingen in je leven, meer genieten en meer zelfvertrouwen. 
In 8 lessen ervaar je wat mindfulness is via alledaagse activiteiten, meditaties en mindful bewegen. Deze oefeningen krijg je er in deze cursus gratis bij. Doe je mee?

Doe nu de proefles en ervaar hoe leuk het is om kennis te maken met mindfulness.  

waarom etado.jpeg

Cursus tijdelijk voor 45 euro!

De cursus bestaat uit de volgende hoofdstukken

  1. De automatische piloot
  2. Omgaan met obstakels
  3. Grenzen leren kennen
  4. Landschap van stress
  5. Automatische reactie of bewuste respons
  6. Gedachten zijn geen feiten
  7. Voor uzelf zorgen
  8. De rest van uw leven
     
“Ik ben na mijn pensionering in het bekende zwarte gat terecht gekomen. Toch wel. Dat was heftig. Daarom ben ik een cursus mindfulness gaan volgen. Nu heb ik alles alweer wat beter op de rit.”
— Koos Hazelhoff over de Etadoro cursus Mindfulness

Deze cursus kost tijdelijk slechts 45 euro!

De eerste stap is het aanmaken van een persoonlijk Etadoro account. Dit account gebruik je voortaan om in te loggen bij uw cursus.

Nadat je je account hebt aangemaakt, kun je kiezen welke cursusopties je wilt bestellen, zoals het cursusboek. Daarna ga je door naar stap 2: de betaling van je cursus.

Met kortingscode ZOMER17 krijg je nu tijdelijk 10 euro korting op een cursus naar keuze! Na betaling kun je direct met de cursus beginnen!

Cursusopties: persoonlijke begeleiding en cursusboek

Je kunt er ook voor kiezen om het cursusboek te bestellen: handig om bijvoorbeeld aantekeningen te maken en de informatie nog eens rustig na te lezen vanaf papier. De kosten voor het cursusboek bedragen €14,95 (exclusief verzendkosten).

Ook biedt Karin Hoens persoonlijke begeleiding aan. Telefonisch of via skype kun je je ervaringen met haar delen en al je vragen stellen. De begeleiding is €40 per half uur.

Je kunt deze cursusopties direct bestellen maar ook later nog besluiten om aan te kopen.
 

Overige informatie

Na afloop van de cursus kun je het Etadoro cursuscertificaat aanvragen.