Leer in 6 stappen welk interieur echt bij je past

Waarom Etadoro?

  • Voordelige cursussen al vanaf 55 euro

  • Ervaren en betrokken trainers

  • Direct starten en in je eigen tempo

  • Niet tevreden, geld terug (binnen 14 dagen na aankoop)

Tijdelijk voor slechts 55 euro!

Over de trainer Judith Grimbergen

Judith Grimbergen is interieurstylist. Daarnaast doceert zij het vak Trends en Styling/Trendwatching en organiseert zij evenementen op het gebied van styling. Zij is 3 jaar verbonden geweest aan de Jan des Bouvrie Academie en is gastdocent aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Zij gelooft dat uw huis een persoonlijke touch en 'soul' zou moeten hebben om u goed te voelen in uw woonomgeving. 
 

Voor wie is de cursus?

De cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in interieurstyling en zijn/haar eigen stijl wil ontdekken.
 

Wat leer je in deze cursus?

Wil je je inrichting veranderen, maar weet je niet goed hoe? Of wil je inspiratie en advies bij de inrichting van je nieuwe huis? Dan is deze cursus iets voor jou! Judith Grimbergen begeleid je in alle facetten die interieurstyling te bieden heeft: kleur, licht, materiaal en indeling van ruimtes. Ze geeft inzicht en tips voor je ideale inrichting!

Doe nu de proefles en krijg al een goed beeld van deze cursus.

 

De cursus bestaat uit de volgende hoofdstukken

  1. Kleur

  2. Licht

  3. Materiaal

  4. Flow

  5. Interieurstylen

  6. Detail

Deze online cursus kost tijdelijks slechts 55 euro!

De eerste stap is het aanmaken van een persoonlijk Etadoro account. Dit account gebruikt je voortaan om in te loggen bij je cursus.

Nadat je je account hebt aangemaakt, kun je kiezen welke cursusopties je wilt bestellen, zoals het cursusboek. Daarna ga je door naar stap 2: de betaling van je cursus.

 

Bestel ook het Etadoro cursusboek

Je kunt er ook voor kiezen om het cursusboek te bestellen: handig om bijvoorbeeld aantekeningen te maken en de informatie nog eens rustig na te lezen vanaf papier. 
De kosten voor het cursusboek bedragen €14,95 (exclusief verzendkosten). Je kunt het cursusboek direct bestellen maar ook later nog besluiten om het aan te kopen.

 

Ik kan de info goed gebruiken bij de inrichting van mijn huis.
Vooral de keuze van de kleuren op de muren en plafond om het gewenste effect te krijgen is interessant. Maar de rest van de cursus is ook zeer de moeite waard.
— Joke Kamst - over Creëer uw ideale interieur

Wil je naar een cursusbijeenkomst?

De cursusbijeenkomsten worden apart georganiseerd samen met de trainers. Je vindt alle informatie hierover op onze website bij het onderdeel cursusbijeenkomsten.
Ook als je nog geen training volgt, ben je natuurlijk van harte welkom op onze cursusbijeenkomsten. En neem gerust iemand mee.
 

Overige informatie

Na afloop van de cursus kun je het Etadoro cursuscertificaat aanvragen.