icon1.png
2.png
3.png
4.png

Creëer je ideale interieur

Deze cursus kost €55,00

Welk interieur past echt bij jou?

Wat leer je in deze cursus?

Wil je je inrichting veranderen, maar weet je niet goed hoe? Of wil je inspiratie en advies bij de inrichting van je nieuwe huis? Dan is deze cursus iets voor jou! Judith Grimbergen begeleid je in alle facetten die interieurstyling te bieden heeft: kleur, licht, materiaal en indeling van ruimtes. Ze geeft inzicht en tips voor je ideale inrichting!

Over trainer Judith Grimbergen

Judith Grimbergen is interieurstylist. Daarnaast doceert zij het vak Trends en Styling/Trendwatching en organiseert zij evenementen op het gebied van styling. Zij is 3 jaar verbonden geweest aan de Jan des Bouvrie Academie en is gastdocent aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Zij gelooft dat jouw huis een persoonlijke touch en 'soul' zou moeten hebben om je goed te voelen in jouw woonomgeving. 

100% van alle royalties van de auteur/docent van deze cursus worden geschonken aan de stichting e-Learning for Kids. Lees hier meer over e-Learning for kids.

Voor wie is deze cursus?

De cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in interieurstyling en zijn/haar eigen stijl wil ontdekken.

Cursusoverzicht

De cursus bestaat uit de volgende lessen:

 
download.png
 
ELFK.jpeg

1. Kleur - lees meer...

Kleur is een essentieel onderdeel van het interieur, het is zelfs één van de grootste sfeermakers in een interieur. Kleuren hebben een belangrijke invloed op de ruimtelijke ervaring: ze kunnen ruimtes verkleinen of ervoor zorgen dat ze groter en lichter lijken.

Wat kleur allemaal kan betekenen voor jouw interieur, leer je in les 1.

2. Licht - lees meer...

Vaak wordt de toegevoegde waarde van verlichting over het hoofd gezien. Licht staat bij veel mensen onderaan op het lijstje van prioriteiten als er een huis wordt (her)ingericht en gestyled en dat is jammer. Licht doet veel met een ruimte. Leer meer over licht in les 2.

3. Materiaal - lees meer...

Een interieur bestaat eigenlijk alleen uit materialen met elk een eigen uitstraling. Wat in het interieur voor kleuren geldt, geldt ook voor materialen: een goede balans is ‘key for success’. Te veel variatie en uw interieur geeft geen eenheid. Te weinig variatie en uw interieur oogt saai. Het lijkt tegenstrijdig maar de juiste balans ontstaat door niet te streven naar dat perfecte evenwicht. Hoe je dit doet? We vertellen het je in les 3.

4. Flow - lees meer...

Wat wordt bedoeld met flow? Letterlijk vertaald betekent het on andere: loop, (door)stroming, vloei en golvend bewegen. In deze les bespreken we de flow van je interieur. Oftewel: waar zet ik wat neer in een ruimte en waarom?

5. Interieurstylen - lees meer...

In deze les worden verschillende stijlen behandeld, zoals de klassieke stijl, een landelijke stijl, een moderne stijl, maar ook een industriële stijl. Door middel van een moodboard ga je zelf op zoek naar de stijl die bij jou past.

6. Detail - lees meer...

In de voorgaande lessen heb je eigen stijl onderzocht en je interieur begint een eigen karakter te krijgen. Maar laten we de details niet vergeten. Deze laatste les staat geheel in het teken van ‘oog voor detail’ om jouw ideale interieur compleet te maken.

 

Duur van de cursus

Deze cursus bevat 6 lessen die allemaal circa 1 tot 2 uur tijd kosten. Met een gemiddeld cursustempo van 1 les per week duurt de cursus ongeveer 6 weken, maar je kunt de cursus geheel in je eigen tempo volgen. Na aanschaf blijft jouw cursus tenminste 2 jaar beschikbaar. Na afloop kun je het gratis Etadoro cursuscertificaat aanvragen. 

 
Ik kan de info goed gebruiken bij de inrichting van mijn huis. Vooral de keuze van de kleuren op de muren en plafond om het gewenste effect te krijgen is interessant. Maar de rest van de cursus is ook zeer de moeite waard.
— Joke Kamst - over Creëer je ideale interieur

Cursusopties en kosten

Bij deze cursus zijn de volgende cursusopties beschikbaar:

cursus.png
cursusboek.png
persoonlijke begeleiding.png
bijeenkomst.png
9.png

Online cursus: deze online cursus kost 55 euro. Hiermee heb je toegang tot alle video’s, theorie, quizzen en opdrachten die bij deze cursus horen.

Cursusboek: handig om bijvoorbeeld aantekeningen te maken en de theorie nog eens rustig na te lezen vanaf papier. Je kunt het cursusboek (€19,25 incl. verzendkosten) direct bestellen, maar ook later nog bestellen.

Persoonlijke begeleiding: wil je persoonlijke feedback op jouw opdrachten? Kies dan voor persoonlijke begeleiding van Judith Grimbergen voor 25 euro.

Bijeenkomsten: voor deze cursus worden af en toe bijeenkomsten georganiseerd. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Certificaat: na afronding van deze cursus kun je gratis het Etadoro cursuscertificaat aanvragen.

 

Hoe werkt het? 

Je volgt de cursus in je eigen online leeromgeving, de Etadoro Academie. Met je eigen account heb je altijd toegang tot jouw cursus(sen). Hier bekijk je de video's, en theorie, lever je opdrachten in en kun je vragen stellen aan de docent of medecursisten. Je vorderingen worden automatisch opgeslagen, dus je kunt altijd weer verder waar je gebleven was. Zelf proberen hoe het is om met Etadoro te leren? Doe de gratis proefles! 


Elke les bestaat uit 4 onderdelen:

Sequence 02.gif
icon 4x.png

Video - de les begint met een video waarin de trainer het onderwerp van de les introduceert.


Theorie
 - in de theorie gaat de trainer dieper in op de lesstof. De theorie is per les te downloaden, of te vinden in het cursusboek. 

Opdrachten
 - elke les bevat gevarieerde opdrachten, zodat je actief met de lesstof aan de slag gaat.

Quiz - aan het einde van de les kun je je nieuw vergaarde kennis testen met de quiz.

Meer weten? 

Heb je nog vragen over deze cursus, of leren met Etadoro? We helpen je graag! Neem contact op met onze klantenservice via: info@etadoro.nl of bel 035-6925210. We zijn bereikbaar tijdens kantoordagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Wil je nog meer lezen over Etadoro? Bekijk hier onze studiegids. 

Ps na inschrijving van de cursus kun je gelijk beginnen. Start vandaag nog!