icon1.png
2.png
3.png
4.png

Leer wat je zelf kunt doen om je geluk te vergroten

Deze cursus kost €55,00

Met oefeningen en tips voor een gelukkiger leven

Wat leer je in deze cursus?

Deze cursus geeft je de laatste wetenschappelijke kennis uit de positieve psychologie en hoe we onze denkprocessen kunnen inzetten om gelukkiger te zijn. De kennis van gelukskunde wordt gecombineerd met breinkunde. Je leert, op praktische wijze, welke stappen je kan nemen om je geluksgevoel te vergroten met alle voordelen van dien.

Over trainer Jan-Willem van den Brandhof

Trainer en auteur Jan-Willem van den Brandhof geeft al meer dan dertig jaar trainingen over de hele wereld. Hij is de oprichter van BrainStudio in Maastricht, waar hij ook een brain training centrum heeft. Hij schreef een aantal bestsellers waaronder ‘Gebruik je Hersens’, ‘Leer als een Speer’ en ‘LifeBook - werkboek voor meer geluk en succes’, waarin hij denktechnieken en breinkennis aanwendt om ons geluksgevoel te vergroten. Zijn doel is om mensen te helpen hun brein beter te benutten en ervoor te zorgen dat ze gelukkiger zijn, meer bereiken met minder energie en meer rust in hun hoofd creëren. Voor Etadoro verzorgde hij ook al de cursus Geheugentraining

Voor wie is deze cursus?

De cursus is voor iedereen die gelukkiger wil zijn, en met name wil weten wat
gedaan kan worden om zijn of haar geluksgevoel duurzaam te verbeteren.

Cursusoverzicht

De cursus bestaat uit de volgende lessen:

 
download.png

1. Wat is geluk? - lees meer...

Waar hebben we het eigenlijk over als we het hebben over 'geluk'? Wat zijn de definities van geluk, en is dat voor iedereen hetzelfde? In deze les zullen we het begrip en de praktijk van 'geluk' onder de loep nemen.

2. Geluksfactoren - lees meer...

In deze les gaan we in op de voordelen van gelukkig zijn. Wat levert het je eigenlijk op? En wat kunnen we leren van mensen die tot 'meest gelukkig' worden gerekend?

3. Gelukscriteria - lees meer...

In deze les zoomen we in op de acht criteria. Wat houden ze in en op welke manier dragen ze bij aan een gelukkig(er) leven? En hoe geef je er handen en voeten aan in je eigen leven?

4. Het brein en geluk - lees meer...

In deze les gaan we kijken naar ons brein en de manier waarop we ons brein en ons denken in kunnen zetten om gelukkiger te worden.

5. Toolbox voor je brein - lees meer...

In les 5 gaan we kijken naar hoe we ons onderbewuste zo goed mogelijk kunnen voeden. We behandelen daarvoor een toolbox voor je brein.

6. Doelen stellen - lees meer...

Het hebben van uitdagende levensdoelen geeft voldoening, motiveert, geeft energie etc. In deze les leer je hoe je concreet aan de slag kunt gaan met jouw levensdoelen.

cursusboek_gelukskunde.png

Duur van de cursus

Deze cursus bevat 6 lessen die allemaal circa 2 tot 4 uur tijd kosten. Met een gemiddeld cursustempo van 1 les per week duurt de cursus ongeveer 6 weken, maar je kunt de cursus geheel in je eigen tempo volgen. Na aanschaf blijft jouw cursus tenminste 2 jaar beschikbaar. Na afloop kun je het gratis Etadoro cursuscertificaat aanvragen.  

 

Cursusopties en kosten

Bij deze cursus zijn de volgende cursusopties beschikbaar:

cursus.png
cursusboek.png
persoonlijke begeleiding.png
bijeenkomst.png
9.png

Online cursus: deze online cursus kost 55 euro. Hiermee heb je toegang tot alle video’s, theorie, quizzen en opdrachten die bij deze cursus horen.

Cursusboek: handig om bijvoorbeeld aantekeningen te maken en de theorie nog eens rustig na te lezen vanaf papier. Je kunt het cursusboek (€19,25 incl. verzendkosten) direct bestellen, maar ook later nog bestellen.

Persoonlijke begeleiding: wil je persoonlijke feedback op jouw opdrachten? Kies dan voor persoonlijke begeleiding van Jan-Willem van den Brandhof voor 25 euro.

Bijeenkomsten: voor deze cursus worden af en toe bijeenkomsten georganiseerd. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Certificaat: na afronding van deze cursus kun je gratis het Etadoro cursuscertificaat aanvragen.

 

Hoe werkt het? 

Je volgt de cursus in je eigen online leeromgeving, de Etadoro Academie. Met je eigen account heb je altijd toegang tot jouw cursus(sen). Hier bekijk je de video's, en theorie, lever je opdrachten in en kun je vragen stellen aan de docent of medecursisten. Je vorderingen worden automatisch opgeslagen, dus je kunt altijd weer verder waar je gebleven was. Zelf proberen hoe het is om met Etadoro te leren? Doe de gratis proefles! 


Elke les bestaat uit 4 onderdelen:

Sequence 02.gif
icon 4x.png

Video - de les begint met een video waarin de trainer het onderwerp van de les introduceert.


Theorie
 - in de theorie gaat de trainer dieper in op de lesstof. De theorie is per les te downloaden, of te vinden in het cursusboek. 

Opdrachten
 - elke les bevat gevarieerde opdrachten, zodat je actief met de lesstof aan de slag gaat.

Quiz - aan het einde van de les kun je je nieuw vergaarde kennis testen met de quiz.

Meer weten? 

Heb je nog vragen over deze cursus, of leren met Etadoro? We helpen je graag! Neem contact op met onze klantenservice via: info@etadoro.nl of bel 035-6925210. We zijn bereikbaar tijdens kantoordagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Wil je nog meer lezen over Etadoro? Bekijk hier onze studiegids. 

Ps na inschrijving van de cursus kun je gelijk beginnen. Start vandaag nog!