Ontdek hoe je je geheugen kunt verbeteren en trainen

Over trainer Jan-Willem van den Brandhof

Jan-Willem van den Brandhof is al meer dan 25 jaar gefascineerd door de werking van het brein en het geheugen. Hij is de oprichter van BrainStudio en samen met zijn vrouw Yvonne houdt hij zich bezig met de vraag hoe we om (kunnen) gaan met de grote hoeveelheid informatie die er elke dag op ons afkomt én hoe je je brein beter kunt benutten. Jan-Willem geeft trainingen en heeft verschillende bestsellers omtrent dit onderwerp geschreven, waaronder 'Gebruik je hersens', 'Leer als een speer' en het 'LifeBook'.

Voor wie is de cursus?

De cursus is voor iedereen die meer wil weten over de werking van de hersens en het geheugen en over hoe je je geheugen fit houdt en optimaal kunt gebruiken.  

Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus zul je leren hoe het brein werkt. Hoe zit het brein in elkaar en hoe verhouden je brein (je hersens) en het geheugen zich? En hoe werkt het geheugen? Kennis van deze zaken vormt de basis voor bepaalde geheugenprincipes en -technieken, waarmee je je geheugen fit kunt houden en optimaal in kunt zetten.

De cursus bestaat uit de volgende hoofdstukken

 1. Basis breinzaken

 2. Het brein en het geheugen

 3. Geheugen

 4. Concentratie en motivatie

 5. Onthouden

 6. Geheugenprincipes

 7. Geheugentechnieken

Deze cursus kost tijdelijk slechts 55 euro!

De eerste stap is het aanmaken van een persoonlijk Etadoro account. Dit account gebruik je voortaan om in te loggen bij je cursus.

Nadat je je account hebt aangemaakt, kun je kiezen welke cursusopties je wilt bestellen, zoals het cursusboek. Daarna ga je door naar stap 2: de betaling van je cursus.

Na betaling kun je direct met de cursus beginnen!

Bestel ook het Etadoro cursusboek

Je kunt er ook voor kiezen om het cursusboek te bestellen: handig om bijvoorbeeld aantekeningen te maken en de informatie nog eens rustig na te lezen vanaf papier. 
De kosten voor het cursusboek bedragen €14,95 (excl. verzendkosten à €3,95). Je kunt het cursusboek direct bestellen, maar ook later nog besluiten om het aan te kopen.

Overige informatie

Na afloop van de cursus kun je het Etadoro cursuscertificaat aanvragen.


 

Waarom Etadoro?

 • Voordelige cursussen al vanaf 55 euro

 • Ervaren en betrokken trainers

 • Direct starten en in je eigen tempo

 • Niet tevreden, geld terug (binnen 14 dagen na aankoop)

Tijdelijk voor slechts 55 euro!

cover_betere_videos_small.png