Geef eens een Etadoro cursus cadeau!

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Denk eens aan een online cursus!Hoe leuk is het om een cadeau te geven waar iemand echt iets aan heeft? Beter leren fotograferen, starten met schilderen, (nog) meer leren over de Griekse mythologie, je verdiepen in filosofie of toch beginnen met yoga of mindfulness? Het mooie is, met de Etadoro cadeaubon kan de ontvanger zelf kiezen welke cursus hij of zij wil volgen. Met ons uiteenlopende aanbod zit er voor iedereen wel wat tussen!

 

 

Kadobon_etadoro+V2.jpg

Hoe bestel ik de Etadoro cadeaubon? 

Je kunt een cursus cadeau geven met de Etadoro cadeaubon. Op de cadeaubon staat een unieke code waarmee de ontvanger toegang krijgt tot de cursus. Het bestellen van de cadeaubon is erg eenvoudig:

Klik op ‘bestel cadeaubon’, log in of maak een account aan, en volg de stappen in het betaalmenu. Na betaling ontvang je binnen 2 werkdagen de cadeaubon met uitleg voor de ontvanger per e-mail. 

Wil je meerdere cadeaubonnen bestellen, dan kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice. 

 

Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice via info@etadoro.nl of via 035-6925210 (op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 – 17:00 uur).