Beter fotograferen voor iedereen, deel 2 

Wanneer beschikbaar?

De cursus is vanaf 10 oktober beschikbaar.

Over trainer Ron de Gruyl

Fotograaf Ron de Gruyl zit al meer dan 27 jaar in het vak. Naast fotograaf is hij ook docent. Hij deelt zijn kennis graag met anderen. Hij heeft als motto dat iedereen met de juiste kennis en trucjes mooie foto's moet kunnen maken!

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is voor iedereen die zijn/haar kennis van het fotograferen wil verdiepen. De cursus is het vervolg op 'Beter fotograferen voor iedereen' deel 1, maar kan met enige voorkennis ook los gevolgd worden.

Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus ga je samen met trainer Ron de Gruyl dieper in op fotograferen. In de cursus 'Beter fotograferen voor iedereen' deel 1 worden de beginselen van fotografie behandeld. Deze inzichten worden verder opgepakt en uitgediept in deze vervolgcursus. Heb je deel 1 niet gevolgd, maar heb je al wel ervaring met fotograferen? Dan kun je deze cursus natuurlijk ook altijd los volgen.

Trainer Ron de Gruyl neemt je o.a. mee in het bewerken van je eigen foto's, gebruik van de flitser, en landschappen en portretten fotograferen. Maak bovendien in de bonusles kennis met de 'Strobist'-techniek.

Wat kost deze cursus?

Deze cursus kost 55 euro. Je kunt tevens een cursusboek bestellen voor 14,95 euro (exclusief verzendkosten). Daarnaast is er persoonlijke begeleiding van trainer Ron de Gruyl beschikbaar voor 25 euro. Je krijgt dan persoonlijke feedback van de trainer op je opdrachten en antwoord op je vragen.