Beter slapen

Wanneer beschikbaar?

De cursus is beschikbaar vanaf eind november 2018.

Wat leer je in deze cursus?

Misschien vraag je jezelf af “een cursus over slapen?” Kun je dan iets leren over slaap? Zeker! In deze cursus krijg je antwoord op slaapvragen die iedereen zichzelf wel eens stelt. Is het gewoon om 8 uur aaneengesloten te slapen? En tellen de uren voor 12 uur werkelijk dubbel? Waarom worden ’s nachts kleine dingen zo groot? Kun je ook te moe zijn om te slapen? Waarom voelen we ons niet helder en fit wanneer we slecht slapen? In deze slaapcursus krijg je een inkijkje in de werking van het brein en leer je over de balans tussen waken en slapen. Je krijgt verrassende antwoorden op je vragen rondom slaap en je krijgt handvatten om de kwaliteit van jouw slaap te verbeteren. Nieuwsgierig geworden? Laat hieronder je e-mailadres achter, en je krijgt een berichtje als de cursus (met gratis proefles) beschikbaar is.

Over de trainer Rob de Ron

Slaaponderzoeker Rob de Ron raakte geïnteresseerd in de wereld van slaap toen zijn vrouw last kreeg van slaapproblemen. Hij ging zich verdiepen in de wetenschappelijke kant van slapen en waken en raakte daarbij ook gefascineerd door het begrip slaap in culturele en historische context. In combinatie met zijn jarenlange ervaring als yogatrainer, ontwikkelde hij de eerste Nederlandse slaapcursus (www.slaapcursus.nl) waarin de werking van het brein en het belang van rust centraal staan. 

Afgelopen zomer was trainer Rob de Ron te zien het in programma ‘Sophie in de mentale kreukels’. In haar zoektocht naar de invloed van slaap op het lichaam en de geestelijke gezondheid nam Sophie Hilbrand deel aan een slaapcursus van Rob de Ron. Bekijk het fragment ‘Wat als niks werkt’ hier.

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is voor iedereen die de kwaliteit van zijn slaap wil verbeteren, of je nu een goede of een slechte slaper bent. 

 
Rob-de-Ron_Slaapkunde.jpg