Proefles | Bereik en behoud een gezond gewicht met Dr. Frank

Elke les bestaat uit een video, theorie, een opdracht en een quiz. Op deze pagina geven we je een beeld van de inhoud van les 1 en krijg je een goede indruk van de gehele Etadoro cursus 'Bereik en behoud een gezond gewicht met Dr. Frank'. 


Video | Goed voorbereid

Bekijk hieronder de video van deze les. Je kunt de video zo vaak bekijken als je wilt. Veel plezier!

 

Elke les van een cursus begint met een introductievideo. In deze video krijg je een indruk van de stof die in de les wordt behandeld, aangevuld met persoonlijke ervaringen van de trainer.


Theorie | Van het leven genieten

Elke les bevat theorie. Deze kunt je eenvoudig downloaden of je kunt het cursusboek apart bijbestellen.

Voordat je de verandering naar een gezonder leefpatroon inzet, is het een goed idee om een beeld te krijgen van de reden waarom je dat wilt. Het lijkt zo simpel: je wilt gezond oud worden. Maar de werkelijke beweegredenen liggen toch iets dieper.


Opdracht | Willen is kunnen

Hieronder staat beschreven welke opdracht je in les 1 van de cursus gaat doen. Heb je persoonlijke begeleiding gekocht? Dan stuur je de opdracht naar je trainer, die er een reactie op geeft. Ook kun je je opdracht delen met je medecursisten om te leren van elkaar.

 

Denk-opdracht: Een nieuw begin

De eerste opdracht is heel concreet: Hou een dagboekje bij over je nieuwe, gezonde leven. Begin met het opschrijven van alle redenen, motivaties of wensen op die je te binnen schieten over waarom je gezonder wilt leven. Zet die redenen daarna in volgorde van belangrijkheid. Bekijk deze redenen elke dag en beschrijf elke dag een korte passage over je ervaringen van je nieuwe uitdaging.

 

Wil je meer informatie over de cursus, klik dan op onderstaande button.


Bestel de cursus 'Bereik en behoud een gezond gewicht' incl. boek 'Het Hongerige Brein' tijdelijk voor slechts €55.

Wil je inzicht hoe je je eetpatroon echt kunt veranderen. Volg dan de gehele cursus 'Bereik en behoud een gezond gewicht met Dr Frank' en klik op onderstaande knop. 

Bestel de online cursus van Dr Frank en u krijgt het boek 'Het Hongerige Brein' er gratis bij.