Wij organiseren ook workshops en bijeenkomsten bij onze cursussen. De trainer gaat dieper in op bepaalde onderdelen van de cursus, of behandelt juist een heel nieuw perspectief. De workshops en bijeenkomsten zijn ook toegankelijk als je (nog) geen cursist bent bij Etadoro. Houd deze website in de gaten voor meer informatie over de bijeenkomsten en workshops.


Workshop beter fotograferen met Ron de Gruyl

ron_cirkel_500x500.png

Samen met onze partner Klup organiseren wij een leuke en interactieve workshop fotografie. Tijdens de workshop in Amsterdam, leer je de basics van fotograferen. Trainer Ron de Gruyl neemt je in deze workshop mee in de wereld van fotografie. Sluitertijd, diafragma, ISO instellen. Hoe zat het ook al weer? Aan het einde van deze workshop weet jij hier alles van, en hoef je nooit meer op de automatische stand te fotograferen. Na wat theorie gaat ga je onder begeleiding van Ron zelf foto’s maken, en krijg je gelijk feedback. Het belooft een leuke middag te worden en wij zorgen voor een hapje en een drankje tijdens de workshop.

Praktische informatie:

Datum: 8 mei 2019
Tijd: 13.30 uur – 16.30 uur
Prijs: €27,95

Locatie: Klup Kantoor
Adres: Burgerweeshuispad 201, Amsterdam

OV: Metro: Amstelveenseweg en 1 minuut lopen
Parkeren: op straat of onder het pand met Parkbee

De kaartverkoop gaat via Klup (klik op button hieronder). Kaarten zijn te koop tot 7 mei.


 

Overige informatie

  • De bijeenkomst is inclusief catering (koffie/thee met versnapering)

  • De betaling loopt via Klup

  • Bij een cursusbijeenkomst geldt een minimum van 10 aanwezigen

  • Je ontvangt een e-mailbevestiging van je aanmelding

  • Voor meer informatie en of vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van Klup via: help@kluppen.nl of 020 261 5781.