Algemene voorwaarden


1. Inleiding

Deze website is eigendom van Etadoro B.V.. Etadoro B.V. is gevestigd aan Brouwersgracht 134, te Amsterdam onder KvK: 62088777


2. Aanmelding en betaling

Je kunt je aanmelden voor een cursus via onze website www.etadoro.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Door je in te schrijven verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden. Het studiegeld dient vooraf te worden voldaan. 


3. Studie start en duur

Na inschrijving op een cursus kan de cursus direct starten met de cursus. De cursus kan in eigen tempo worden uitgevoerd: er is geen maximum duur verbonden aan de cursus. 


4. Studiemateriaal

 1. In geval je cursusmateriaal hebt besteld, zal dit zo snel mogelijk bezorgd worden op het door jou opgegeven adres. Mocht de verzending onverhoopt langer duren dan 1 week zul je hierover tijdig worden geïnformeerd.

 2. Het door Etadoro geleverde studiemateriaal mag, in welke vorm dan ook, niet aan derden worden verstrekt.


5. Studie: 14 dagen op proef

 1. Binnen 2 weken na inschrijving van de cursus, kan cursist de cursus kosteloos annuleren. Het verzoek tot annulering dient via e-mail aan info@etadoro.nl te worden gedaan.

 2. De cursist heeft het recht om het studiemateriaal te retourneren in geval de cursus binnen 2 weken na inschrijving wordt geannuleerd, onder voorwaarde dat het studiemateriaal niet gebruikt is. Portokosten voor retourneren zijn voor conto van de cursist.


6. Etadoro abonnement

 1. Als cursist heeft gekozen voor een Etadoro abonnement, wordt maandelijks een automatische incasso uitgevoerd, waarvoor de cursist vooraf toestemming heeft gegeven.

 2. Etadoro behoudt zich het recht om het maandelijkse abonnementsbedrag te verhogen, waarbij cursisten minimaal 1 maand vooraf zal worden geïnformeerd.

 3. In geval het maandelijkse abonnementsbedrag niet geïncasseerd kan worden, zal cursist via e-mail hiervan op de hoogte worden gesteld. Als cursist het abonnementsbedrag binnen 2 weken na versturing e-mail niet heeft betaald, verliest cursist de toegang tot de online omgeving


7. Privacy

 1. Als cursist online informatie aanvraagt of zich als cursist inschrijft, vraagt Etadoro een aantal persoonsgegevens om aan het verzoek tot informatie of inschrijving te kunnen voldoen.

 2. Etadoro gebruikt deze persoonsgegevens ook om u desgewenst op de hoogte te houden van nieuwe cursussen en andere activiteiten, al dan niet in samenwerking met andere aanbieders. Wil je verder geen informatie ontvangen, dan kun je je hiervoor eenvoudig afmelden.


8. Begeleiding gedurende cursus

Gedurende de cursus ontvangt cursist, in geval het relevant is, feedback op de opdrachten van de trainer of een door de trainer aangewezen persoon indien u persoonlijke begeleiding hebt aangeschaft. Etadoro stelt zich tot doel om binnen 3 dagen te reageren op vragen en opdrachten. 

Opdrachten en vragen kunnen ook kosteloos aan de overige cursisten binnen het Etadoro.nl platform ter beoordeling worden ingediend. 


9. Bijeenkomsten

 1. Etadoro organiseert bijeenkomsten voor cursisten en geïnteresseerden. Aanmelding en eventuele betaling van de bijeenkomsten vindt plaats via het Etadoro platform.

 2. Binnen 2 weken na aanmelding voor een bijeenkomst is het mogelijk om kosteloos af te melden via info@etadoro.nl. Daarna worden kosten voor de bijeenkomsten niet geretourneerd.

 3. Etadoro behoudt zich het recht om de bijeenkomst, tot 72 uur voorafgaand, te annuleren in geval van onvoldoende aanmelding.

 4. In geval van annulering binnen 72 uur van de bijeenkomst, als gevolg van ziekte over andere calamiteit, zal betaling worden geretourneerd.


10. Klantenservice

In geval van vragen op opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice van Etadoro. 

 • De klantenservice is te bereiken via info@etadoro.nl. Etadoro stelt zich tot doel om binnen 48 uur alle vragen via e-mail te beantwoorden.

 • Op kantoordagen (9.00 tot 17.00) is Etadoro ook telefonisch te bereiken: 035-6925210 (lokaal tarief).

Deze voorwaarden zijn onderhevig aan de Nederlandse wetgeving.